Vi som jobbar här

Lösningen är bara ett mail eller ett telefonsamtal bort.

Linn Bjerkborn

Linn Bjerkborn
Direkt: 040-97 64 20
E-post: linn.bjerkborn@restate.se

Läs mer om Linn

Linn är kontorschef på Restate Syd. Hon arbetar med ombildning samt faktura- och lönehantering samt övrigt administrativt arbete.

Sebastian Gustafson

Sebastian Gustafson
Direkt: 040-97 64 23
E-post: sebastian.gustafson@restate.se

Läs mer om Sebastian

Sebastian har arbetat med ombildning, nyproduktion samt andra fastighetsprojekt sedan 2009. Är nu ansvarig för nyproduktion och ombildning vid Restate Syd. Utbildad vid juristlinjen på Umeå universitet.

Ted Ovin
Direkt: 040-97 64 25
E-post: ted.ovin@restate.se

Läs mer om Ted

Ted är född och uppvuxen i Falsterbo. Efter 10 år i finansbranschen på bl.a Carnegie och Skandia och en tid på Manhattan valde Ted och familjen att flytta hem till Falsterbo igen. Ted älskar att skapa och vårda kundrelationer. Med en förälder inom byggbranschen, och en konstnär är fastigheter  ett givet val för Ted att arbeta med. Genom sin bakgrund inom finans, ett genuint intresse för fastigheter och kundrelationer kan han skapa stora mervärden sina kunder! Största intressen är familj, golf, hockey och matlagning. 

Johan Eriksson
Direkt: 040-97 64 24
E-post: johan.eriksson@restate.se

Läs mer om Johan

Johan är en del av vårat framgångsrika kontor i Malmö.

Med sin erfarenhet som fastighetsmäklare kan Johan dra nytta av detta då han har förmedlat allt från bostadsrätter till kommersiella fastigheter samt varit del i olika nyproduktionsprojekt.

Detta gör honom väl rustad oavsett om det gäller ombildning eller nyproduktion.

Ingemar Bjerkborn

D. Ingemar Bjerkborn
Mobil: 070-741 30 60.
E-post: ingemar@svenskboratt.se

Läs mer om Ingemar

Ingemar Bjerkborn är grundare av Svensk Borätt och numera Senior Advisor med 40 års erfarenhet av fastighetsbranschen och fastighetsmarknaden.