Aktuellt

Det händer mycket på Svensk Borätt. Här kan du hålla koll.

Brf Göinge 6 i Malmö röstar JA! på köpstämman

Vi gratulerar Brf Göinge 6 till det positiva utslaget på köpstämman igår.

Tillträdet beräknas bli före jul.

Brf Uppland 4 röstar JA! på köpstämman

Vi gratulerar Brf Uppland 4 Malmö till en lyckad köpstämma med god uppslutning och ett unisont JA till att föreningen ska förvärva fastigheten.

Tillträdet beräknas bli straxt före julafton.

Patrik Rosén i SvD

Patrik Rosén, VD för Restate syntes i veckan i Svenska Dagbladet och berättar lite kort om bolaget och sin syn på ombildningsmarknaden.

Svensk Borätt – nu en del av Restate

Svensk Borätt, störst på ombildningar i södra Sverige, har slagit sig samman med Restate, Sveriges största på ombildningar med en historia av att ha genomfört var tredje ombildning i landet. Restates verksamhetsområden utöver ombildningar är främst rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter, fastighetsförvaltning, förmedling av hyresfastigheter och bostadsrätter samt juridiska tjänster i fastighetsområdet.

Restate har drygt 30 anställda och ett brett kompetensområde och stor kunskap.

Våra nya kollegor har gedigen bakgrund som fastighetsanalytiker, ekonomer, jurister, fastighetsmäklare och fastighetsvärderare. Här finns god kunskap och företaget är utsedda av Boverket att utfärda intyg angående tillförlitligheten av ekonomiska planer för bostadsrättsföreningar.

Läs mer om restate här: https://www.restate.se/

Svensk Borätt på SBAB:s ekonomidag

Svensk Borätt med Sebastian Gustavsson och Gustav Löfstedt gästade SBABs ekonomidag. Ämnet var upphandling och här ser vi Sebastian mitt uppe i att besvara frågor från intresserade styrelsemedlemmar.